Mina sidor

Vinnare av tävlingen!

Vi har nu utsett vinnare i varje stad i vår tävling, vi tackar er för alla fina motiveringar som har kommit in.

Logga in

Logga in

Användarnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

Mina sidor är tjänsten för dig som är hyresgäst eller för dig som söker lägenhet hos Balder. För att registrera dig på Mina sidor, klicka på ”Registrera dig” i menyn till vänster.

Mina sidor hyresgäst
Som hyresgäst kan du anmäla eventuella fel i din bostad dygnet runt. Du kan se dina hyresavier och betalningshistorik och se information om din fastighet.

Mina sidor sökande
Som sökande kan du på Mina sidor se alla lediga lägenheter och lämna intresseanmälan på dom lägenheter du är intresserad av.

Uthyrningspolicy
Våra bostadsuthyrare arbetar efter en gemensam uthyrningspolicy och denna finns till för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning. För att söka en lägenhet bör våra grundkrav uppfyllas och kunna styrkas.

Grundkrav

  • Den/de sökande ska vara myndig, det vill säga över 18 år.
  • Den/de sökande ska ha en fast inkomst. Inkomsten ska kunna styrkas med arbetsgivarintyg.
  • Vi gör en rutinmässig kreditupplysning på alla blivande hyresgäster. Denna får inte visa på betalningsanmärkningar, skulder eller andra för boendet negativa referenser.
  • Positiva referenser från tidigare hyresvärdar stärker chanserna i urvalsprocessen.
  • Den/de sökande som inte uppfyller kravet om godtagbar inkomst har möjlighet att lämna borgensman som säkerhet. Borgensman ska då uppfylla samma krav som ställs på den/de sökande samt att borgensmannens inkomst dessutom ska kunna täcka både sina och den/de sökandes boendekostnader.
  • Bedömningen av inkomsten som godtagbar grundas på Konsumentverkets riktlinjer där cirka 1/3 av inkomsten bör kunna gå till bostadshyra.