Mina sidor

Logga in

Mina sidor är tjänsten för dig som är hyresgäst eller för dig som söker lägenhet hos Balder. För att registrera dig på Mina sidor, klicka på ”Registrera dig” i menyn till vänster.

Logga in

Användarnamn

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

Sökande lediga lägenheter
Sökande av lediga lägenheter hanteras via vår samarbetspartner HomeQ. Du kommer fortfarande kunna se lediga lägenheter för dessa orter på vår hemsida men när du ska lämna en intresseanmälan kommer du att slussas vidare till HomeQ.se. Vid frågor kontakta vår kundtjänst 0774-49 49 49.

Mina sidor hyresgäst
Som hyresgäst kan du anmäla eventuella fel i din bostad dygnet runt. Du kan se dina hyresavier och betalningshistorik och se information om din fastighet.

Uthyrningspolicy
Vi strävar ständigt efter att skapa trivsamma bostadsområden med nöjda hyresgäster. Våra bostadsuthyrare arbetar efter en gemensam uthyrningspolicy och denna finns till för att främja en rättvis och väl fungerande uthyrning. För att söka en lägenhet ska våra grundkrav uppfyllas och kunna styrkas.

Grundkrav 
Den/de sökande ska vara myndig, det vill säga över 18 år.

  • Den/de sökande ska ha en fast inkomst. Inkomsten ska kunna styrkas med intyg. Bedömningen av inkomsten grundas på Konsumentverkets riktlinjer där cirka 1/3 av bruttoinkomsten bör kunna gå till bostadshyra. Som fast inkomst räknas inkomst av tjänst genom anställning eller egen näringsverksamhet alternativt ålderspension. 
  • Vi gör en rutinmässig kreditupplysning på alla blivande hyresgäster. Den får inte visa på betalningsanmärkningar, skulder eller andra för boendet negativa referenser. 
  • Positiva referenser från tidigare hyresvärdar kan stärka chanserna i urvalsprocessen. 
  • För att förhindra osunda boendeförhållanden finns en rekommendation kring hur många som får bo i en lägenhet.

            1 rum och kök, max två personer
            2 rum och kök, max tre personer
            3 rum och kök, max fem personer
            4 rum och kök, max sex personer
            5 rum och kök eller större, max åtta personer

Antalet personer avser vuxna och barn.